Агентийски услуги

Пълно представителство при посещения на кораби, както за собственици, така и за наематели. Агент по защита интересите на собствениците. Надзор на товаро-разтоварните дейности. Съдействие при смяна на Екипаж – формалности по репатриране и транспортиране. Митническо оформяне при доставка на резервни части и провизии. Посредничество и комуникация с Администрации в пристанището и местни контрагенти.

Логистика

Във всички области на обработка на товари от производител до получател и познаване на пътя в непрекъснато променящия се свят на транспорт и логистика.

Ние предлагаме:

  • транспорт с морски плавателен съд, вътрешна шлепа, железопътна линия, камион или мултимодални решения
  • складиране
  • спедиция
  • разпределение
  • преопаковане
  • митнически формалности
  • качествени проучвания

Чартиране

Нашият чартърен отдел с организира пълни или споделени чартъри за превоз на генерални товари,  дори не и от България. Специалните познания и партньори в транспорта на замразени продукти и общи товари ще ви бъдат от голяма полза за намирането на подходящ съд и / или товари в района и по целия свят. Ние гарантираме защита на интересите на всички наши клиенти, както и обективност, дискретност и икономия на време и пари.

IMO

Ние сме специализирани в транспортиране, обработка, съхранение на товари от клас IMO / IMDG и особено товари от клас 1 – експлозиви, граждански и военни товари и оборудване.

Контейнери

Предлагаме съдействие по намиране на 20-футови и 40-футови контейнери с различни спецификации, както за краткосрочен или дългосрочен наем, така и за покупка или продажба. Това може да е и вашето решение за временно съхранение, което е рентабилно и същевременно  мобилно. Услугата може да включва сертифициране, транспортиране на контейнера до и от вашата локация, охрана, складиране и товарене на кораб/влак за последващ международен транспорт.

Тежки и извънгабаритни превози

Когато размерът и теглото на товара се нуждаят от специално оборудване и знания, нашият екип ще осигури и двете.

Памучни парцали

Продажба в гр.Бургас (и района) на технически памучни парцали. Съдържание на памук – мин 90%, без конци, ципове и копчета. Минимални Размери 20*20 см. Пресовани и пакетирани в найлонови опаковки х 10 кг (с размери 40 х 40 х 15 см)
Цена на кг –  1,75 лв. без ДДС.

Бърза доставка, специални условия по плащане за всеки клиент.
Безплатна Доставка в рамките на Бургас при заявка над 50 лв.,
За доставка в област Бургас – с допълнително уточняване на условията.
Тел. за връзка: +359 888 20 64 84
За заявка по е-мейл: ivox49@abv.bg